Så var midsommar över

Tisdag förmiddag och hela midsommarhelgen är överspelad. Igen. Den helgen man längtar som mest efter under hela året försvinner lika fort som julafton, nyårsafton och födelsedagen. Som det ska vara antar jag.

Vi hade en bra midsommar, hängde lite med vänner och drack lite, inget märkvärdigt egentligen men det var roligt. Kollade på dans kring stången men vi deltog inte själva i år, vi kände inte för det hehe. På kvällen åkte vi in till Tanto och mötte upp några andra kompisar men det var så förbenat kallt ute så vi var faktiskt hemma ganska tidigt. Jag hade såklart inte tagit på mig ordentligt med kläder, jag envisades med att ha klänning på mig trots att det nästan var minusgrader. Ja typ i alla fall haha.

Igårkväll var vi ute på en långprommis med Stina, Tom och deras hund Stickan. Det var mysigt att vandra omkring lite planlöst, tror vi var ute i typ 2½ timma. Skulle vara kul att ha en hund men vi har verkligen inte tid. Det är dock en av mina största önskningar, att någon gång i framtiden ha en liten hund.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs sen! Puss och kram!

juni 24, 2014Permalink