Redan fredag? Igen?

Men nu rusar tiden så där himla fort igen! Jag vaknar på morgonen, sticker till jobbet, kommer hem, äter, pysslar med nåt/tränar, går och lägger mig och nästa dag är det samma. På måndag tänker man att det är så himla långt kvar till helgen, och rätt vad det är så är det fredag igen.

Är det för att tiden går fort när man har roligt? Eller är det bara så att man har så himla mycket om sig och kring sig att man inte riktigt hänger med? Jag är i alla fall glad att det är fredag för det innebär att jag är ledig i helgen. Och inte nog med det! Jag tar jullov från och med idag! Ledig ända fram till 7 januari 2015. Hur fett är inte det på en skala från 1-10?

Jag har ju följt tipsen om hur man maxar sin julledighet 2014 genom att ta ut klämdagar på ett smart sätt… Hehe.

Men var var jag nu.. Jo, det är ju fredag och ikväll blir det hemma kväll med film och hemlagat godis i soffan! Den här är en favorit som jag kan kolla på om och om igen! Skrattar så att jag döööör!

 

december 19, 2014Permalink