Redan dags för Lussevaka?

Hej vad tiden går! Efter julskyltningssöndagen för så himla länge sen har jag nu äntligen fått tid till att skriva lite igen. Och ikväll är det inte mindre än dags för Lussevaka 🙂 Det var himla länge sedan som den inföll på en fredag (jag tror inte att jag var född då ens, känns det som i alla fall).

Men, ikväll är det utgång som gäller. Det blir jag såklart, Christoffer (pojkvännen som ni kanske minns?) och alla våra coola polare. Vi börjar med glögg och pepparkakor här hemma och lyssnar på julmusik innan vi drar vidare till nåt av inneställena i stan (som inte har alltför unga människor som klientel…)

Natten ska väl förhoppningsvis sluta hemma i egna sängen – eller så sover vi över hos nån som bor närmare.

Jag hoppas att ni kommer att få en lika rolig kväll som vi ska ha!

december 12, 2014Permalink