Present jakt till pappa!

Hej allesammans!

Jag hoppas ni har det bra! Vi har det bra, vill jag lova. Himla mysig helg bakom oss, vill jag tycka! I dag ska vi bara vara hemma tänkte vi. Adolf är lite bråkig idag, vill inte kela när jag vill. Han får sånna humör ibland. Jag tror att han bara retas, för om han hade varit arg på riktigt så hade han ju skadat mig. Nu bits han utan att riktigt bita. Kan ju också vara en varning, om jag fortsätter så tar han ett finger, typ! Haha!

I vilket fall så dagens uppdrag här hemma att hitta en perfekt födelsedagspresent till min kära lilla far. Min första idé är att kolla efter något till hans stora hobby, jakt. Jag har ju en butik, som jag nämnt förr, som jag vet att han tycker har riktigt bra kvalitet på jaktkläder. Så kanske något från den. Men jag vill ju inte att det bara ska vara bra, jag vill ju inte köpa något som jag inte tycker är snyggt. Haha, om pappa hade hört mig nu. Kan bara höra honom fnysa och sucka. Men så är det! Om jag hittar något där inne som är snyggt nog för att vara från mig, så blir det det. Annars får jag nog kolla efter någon skjorta eller något? Eller halsduk och vantar? Jaja, dagen är busy, som ni hör! Haha!

Hoppas ni får en underbar söndag!

oktober 25, 2015Permalink