Peu de moi.

Oj, har ni hittat hela vägen till min blogg. Fasiken vad kul, snacka om att ni gör min dag komplett!

Amy heter jag i alla fall och är en glad och egen tjej på 25 år som älskar allt som har med livet att göra. Ja, hela livet egentligen! Jag skulle vilja berätta för er att jag älskar nya utmaningar, att resa och såna spännande och tilldragande saker men om jag ska vara ärlig så älskar jag att sitta hemma i soffan, läsa en bok, kolla på TV eller spela roliga spel på lyckobingo.com. Det är så skönt att bara ta det lugnt och inte göra ett jäkla skit. Men det är jag det!

Om det är någon som jag vill spendera resten av mitt liv med så är det min katt Adolf och, ja juste, min pojkvän Christoffer. Glömde..

Han är som jag, ligger gärna och slappar i soffan och njuter av hemmalivet. Christoffer gillar det också! Nej hjärtat, jag skojar bara!

Juste, jag har ett ganska trist sinne för humor också! Fast jag tycker att jag själv är kul. Och det är väl det viktigaste? Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *