Påskhelgen har fått sitt slut

Nu har påskhelgen tagit slut och den har bjudit på precis allt man kan önska sig. God mat, mycket påskgodis och fantastiskt väder! Kan man önska sig något mer? Det kunde i alla fall inte jag.

Idag är jag riktigt trött. Jag gick och la mig supertidigt igår men jag kunde inte somna. Så jag gick och la mig vid 10-tiden och vid 12 var jag fortfarande vaken. Det är så typiskt när man väl går och lägger sig i tid. Det händer alltid mig. Även om jag är så trött att jag har grus i ögonen på kvällarna kan jag inte somna! Eller jo – i soffan framför en film kan jag sova gott som aldrig förr. Men Adolf brukar alltid tycka att nätterna är roligast. Han brukar racea genom hela lägenheten, kuta från en sida till den andra och bara leva loppan. Några gånger har jag försökt att hålla honom vaken under dagarna men det funkar liksom inte när man jobbar (eftersom att man är på jobbet då såklart) så då blir det så. Men jag börjar vänja mig. Det gör däremot inte Christoffer. Han känner för att koka kattsoppa varje natt haha! Stackars hjärtat! <3

april 23, 2014Permalink