Ont i armen!

Hm, jag har haft så himla ont i armen? Jag tror att jag kanske överbelastade eller bar lådor fel när jag hjälpte svärmor att packa och rensa. Det är liksom smärta/värk i biceps ungefär. Konstigt. Nu börjar det visserligen släppa så det är skönt. Jag hade liksom till och med problem att hålla i mobilen när det gjorde som mest ont. Well well, jag har använt tigerbalsam och även om det inte tar bort smärtan så lättar det ju lite.

I tisdags bakade jag såklart semlor! Som sig bör på Fettisdagen! Och jag åkte förbi svärmor med några semlor. Det var uppskattat. Jag är glad att jag har sådan fin relation med min svärmor. Det är det inte alla som har! Så det känns skönt. Vi är liksom lite som vänner och träffas emellanåt och gärna över en fika. Det tenderar att bli många skratt 🙂

I tisdags kväll blev jag kvar hemma hos svärmor flera timmar. Vi hann med både en och två semlor och flera koppar kaffe. Hon är så glad och nöjd över utrensningen, det är mycket finare hemma hos henne nu!

 

Jag tänkte att jag skulle hitta en bild som symboliserar min värk i armen! haha, jag vet inte om det blev så bra 😉

 

 

februari 19, 2015Permalink