Lyxar till det en måndag!

Hallå i stugorna!

Så himla skönt att få ta sovmorgon idag, alltså! Det är inte ofta man får lov att sova ut lite extra på måndagar, men idag var så fallet för mig! Känner mig helt utvilad och glad, också något ovanligt för måndagsmorgnar. Anledningen till att jag kan flera lite idag är för att jag jobbade lite i lördags. Det var inte så länge, men vi hade lite kris på jobbet då vår leverantör för patroner till alla skrivare hade slut på huvudlagret. Så jag surfade runt efter ett tillräckligt bra pris för att chefen skulle godkänna det. Jag hittade ett företag som vi inte använt innan men de var billiga och frakten var nästan obefintlig. Så .. krisen hanterad, helt enkelt. Fick klappar på axeln och som belöning min sovmorgon. Jag lärde mig en himla massa onödig information, vill jag lova. Efter alla de hemsidorna med både fakta om leveranssätt och så fick jag läs mer ombläckpatroner också. Jag är nog den som är mest expert på ämnet på jobb i alla fall! Haha!

Nä nu ska jag ta en låååång dusch och sen sätta mig på balkongen och dricka kaffe. Så himla härligt att få sol nu när jag är hemma!

Hoppas ni har det bra, ni också! Puss! ♥︎

oktober 12, 2015Permalink