Gott Nytt År!

Minns ni förra veckan när jag pajade svärmors hallspegel? Det är nu åtgärdat! Svärmor fick en ny (snyggare) spegel och en bukett blommor för att jag gjorde sånt besvär.

Nu har jag gjort rätt för mig och ser återigen ljust på framtiden. Jag tror nämligen att om man gör rätt för sig så bryts oturen eller olyckan som den kan tänkas föra med sig.

Så med det sagt, så är det ju Nyårsafton ikväll. Den ska vi inte fira med svärisarna… Utan med våra partysugna vänner såklart!

Vi ska hem till Lotta och Anders och så kommer det några till. Brukligt är att alla lagar nåt till alla och tar med sig. Men i år står värdparet för hela menyn och vi andra har fått pysta in med pengar istället. Helt ok för min del. Stå i köket hela dagen bara för en paj eller nåt. Ska bli spännande att se vad de har lagat.

Kläder? De här!

Det ska bli sååå kul – och nu ska jag se till att nästa år blir så bra det bara kan bli!

Gott Nytt År!!!

 

december 31, 2014Permalink