Dags att fixa i trädgården!

Som ni vet så har vi ju köpt ett hus. Nu är våren här och det är dags att planera trädgården och allt vad det innebär. På inköpslistan finns först och främst en ny gräsklippare. Vi var i valet och kvalet om vi skulle skaffa en robotgräsklippare eller en ”vanlig”. Valet föll på det sistnämnda. Vår trädgårdstomt är inte så stor och jag uppskattar all extra motion jag kan få. Jag har en del planer trädgården, jag vill plantera palettblad, eventuellt skaffa växthus och så örter och kryddor. Det är intressant att man kan återanvända en del kärnor från olika frukter och odla eget i trädgården, så just nu sparar jag både på tomatfrön och citronkärnor. De ska planteras i en blandning av så- och blomjord, och jag kommer påbörja förkultiveringen inomhus så att de inte dör av det fortfarande något kyliga vädret.

Blå himmel och hustak
Rosa blommor i trädgård

april 5, 2020Permalink