Vitaminbrist?

Hej allesammans!

Vad hittar ni på idag? Jag har huvudvärk igen, det känns som jag har det var och varannan dag just nu. Det är himla irriterande för jag vet verkligen inte vad det beror på. I dag ska jag åka ner till apoteket och köpa en massa vitaminer, ifall det är något sånt som felar på mig. Kanske järnbrist eller brist på något annat som ger mig huvudvärk? Så håll tummarna för att det hjälper så jag slipper detta dunkandet!

oktober 27, 2016Permalink

Huvudvärksdag!

Tjabba alla finisar!

Fy bubblan vilken huvudvärk jag vaknade med idag, alltså! Så himla typiskt att vakna med huvudvärk när planerna är att ha en riktigt bra dag. Jag sitter just nu och väntar påa Johanna som ska komma och hämta upp mig för en några timmars shopping. Efter det är planen att vi skulle gå på massage och sen ta något glas vin innan jag ska hem och mysa med Krille för kvällen. Det skulle ju som sagt vara en bra dag, men med en huvudvärk som ingen värktablett biter på så är ju inte förutsättningarna superbra .. Hoppas den släpper snart!

 

oktober 15, 2016Permalink

Äntligen fredag!

Hej alla vänner!

Hur mår ni? Visst är det skönt att det är fredag idag? Mina planer för fredagskvällen är film och en massa skräpmat. Jag var nämligen ute i går med några tjejkompisar och drack vin och myste så jag känner att jag förtjänar att bara ligga i soffan med Adolf idag och mysa. Christopher ska ut med några killkompisar och ha en grabbkväll, så det blir jag och Adolf ikväll. Ska köpa middag påväg hem och lägga mig i soffan med både popcorn och shops med dipp, tänker jag. Frågan är bara vilken film jag ska se, har ni kanske några tips?

september 23, 2016Permalink

Så himla glad!!

Hej alla galningar!

hur står det till med er? Jag känner mig helt galet glad idag av någon konstig anledning. Så glad att jag tvingade med mig Jenny ut på stan för shopping och mys. Iskallt var det, för jag klädde mig helt fel, men ännu mer anledning att gå in i så många affärer som möjligt. Dock hittade jag jättelite, men det kanske är lika bra att inte spendera pengar bara för att spendera. Något jag hittade ism jag är så himla glad för är min nya halsduk som jag hittade på H&M. Den här:

Visst är den helt otroligt fin? Den är även den skönaste halsduken jag ägt, tror jag. Så nu har jag en halsduk för hösten, så ska jag bara hitta en stickad till vintern också. Är ni lika glada som jag är idag? Hoppas det!! ♥︎

 

september 14, 2016Permalink