Amy + covers = sant

Jag älskar verkligen COVERS! Shit vad det är coolt, jag önskar verkligen att jag kunde sjunga också! Jag menar, nu amatörsjunger jag lite här hemma typ i duschen men jag är ju liksom inte professionell. Eller duktig. Alls haha! Jaja, men det spelar ingen roll. Jag står ju ändå inte och hoppas på att få ett skivkontrakt! 😛

http://youtu.be/Ted8LXzTOmg

Jag undrar hur man egentligen får ett skivkontrakt. För helt ärligt behöver man ju faktiskt inte vara så himla duktig på att sjunga. Det har man ju hört på vissa idioter som står med mikrofon i handen och knappt kan sätta en enda ton. Men med cash, som från ett lite enklare sms lån, tror jag att man kan köpa det mesta. En sån där maskin som gör att man låter bättre. Och sen får man köra playback på konserter! Men det blir ju inget Idol för mig i så fall kan man ju lugnt påstå haha.

Jaja, nu ska jag gå och göra något annat. Typ ta en dusch haha! Skulle egentligen behöva ta mig till gymmet men jag tänkte att jag kunde skippa det momentet idag och hoppa över till nästa steg – duschen! HAhahaha vad rolig jag är! 🙂 🙂

september 21, 2014Permalink