Veckans utmaning

Ibland när jag går på stan (eller nån annanstans för den delen) känner jag ibland doften av en after shave som får mig att vända på klacken och springa efter vederbörande för att fråga vad den heter för just den vill jag köpa till min kille. Har inte det hänt er? Men så kommer jag mig aldrig för att göra det för antingen har jag bråttom från A till B eller så har den mystiske mannen bråttom. Fast han kanske hade blivit glad om jag sprungit efter och frågat? Nästa gång ska jag våga. Eller inte.

Att springa efter och fråga om namnet på personens after shave är kanske inte en så stor utmaning i det stora hela, men man måste börja nånstans och efter det första, lilla, steget är det lättare att ta itu med nåt annat som man velat göra men inte vågat. Har ni nåt ni vill göra men inte vågar? Nästa gång jag känner doften av en after shave ska jag minsann springa efter och fråga. Lovar!

När vi ändå är inne på parfymer och väldofter så när det nu hände igen så tänkte jag på att jag faktiskt kunde köpa en after shave till pappa. Bara för att jag vill. Min pappa är verkligen en klippa och han förtjänar att skämmas bort. Gör inte din pappa det?

January 20, 2015Permalink