Världens roligaste fest!

Hej på er! Jag är fortfarande på strålande humör. Ni kan tro att jag hade the time of my life i helgen!! WOW! säger jag bara. Vilken fest! Vi hade så fantastiskt roligt och jag gick inte och la mig förrän 05 på söndagsmorgonen… Vi lekte så många roliga lekar (blir ju extra kul när det är rätt många människor och dessutom kände jag ju bara typ 20 procent av dom…). Vi lekte till exempel charader! Haha, vad roligt!

Och vilken fantastisk tårta Fia hade beställt. Det var enooorm. Och massa god choklad i den. Krämig som bara den 🙂 Var som en dröm. Vi åt dessutom väldigt gott kallskuret (fast innan tårtan då). Mmm, så gott. Melon i parmaskinka är verkligen underskattat! Det är grymt gott.

Det var med ett leende på läpparna som jag åkte hem från Uppsala. Fia hade verkligen lyckats med allt kring festen och alla verkade så himla glada och roade hela kvällen. Kommer se tillbaka på denna kväll med glädje!

 

March 24, 2015Permalink