Vädret tröttar mig!

Hej alla kära ni!

Vilken trött dag jag har idag, alltså! Jag tror det beror på att vädret är så himla konstigt, jag blir ofta töett av det. Haha, jag vet, det låter himla konstigt. Men när vädergudarna inte kan bestämma sig för en årstid så klarar typ inte mitt sinna av det och vill bara sova tills det är stabilt igen. Tänk om man hade fått lov till det, liksom göra som björnarna och gå i ide tills man har lust igen. Det hade varit något, det!

Idag är det i vilket fall tisdag och det är jobb som gäller, just nu sitter jag och dricker en smoothie som jag hade med mig. Ruskigt god blev den dessutom, men minns inte vad jag hade i den. Jag var inte helt vaken när jag gjorde den, tror jag. En massa grönt och frukt, typ.

Hoppas ni får en härlig dag, mina vänner!

September 6, 2016Permalink