Träning på schemat

Nu sitter jag och väntar på att få sluta jobba. Är så trött på att JOBBA idag, har ingen inspiration över huvud taget! Gaaahhhh… Ikväll ska jag träna, Christoffer har sagt att han ska ha middagen klar när jag kommer hem. Ska möta Julia på gymmet vid halv 6 och vi har planerat att köra ben idag vilket betyder att det inte kommer att locka att kliva upp imorgon från sängen.

Jag är i alla fall glad att Christoffer har maten klar. Han gillar egentligen inte att laga mat hemma för Adolf har en vana att hoppa upp och sätta sig och glo på maten som skärs upp och han vill gärna kliva rätt över. Tro mig att jag har försökt att få honom att sluta hoppa upp på bänken men det hjälper inte. Christoffer tappar alltid tålamodet och slänger ner honom haha! Så hemma brukar det vara jag som står för matlagningen och tvätten och Christoffer för städningen och disken. Det är fair enough, jag hatar att städa och att diska och ta i gamla matrester är det äckligaste jag vet.

Jaja, jag ska snart gå och äta lunch och sen jobba mina sista timmar innan det är dags att köra igång! Ciaaoo!

 

March 26, 2014Permalink