Roliga helgplaner!

Hej på er! Hur mår ni ute i stugorna? Jag mår alldeles förträffligt måste jag säga. Måndag ju! Jag älskar måndagar på något märkligt vänster. Jag gillar helgerna också, men efter en härlig helg har jag alltid samlat på mig massa ny energi och vill bara ut och göra av mig med den! Därför gillar jag måndagar så mycket. Jag har en hel vecka framför mig att få utlopp för energi och kreativitet. Men jag vet, mina kompisar tycker ofta att jag är lite konstig som resonerar såhär. De tycker helgen är alldeles för kort och vill helst slippa just måndagar för att det är så länge kvar till helgen.

Men kanske är jag på extra bra humör eftersom jag har roliga planer i helgen som kommer! Jag ska nämligen på fest i Uppsala. Jag längtar så mycket så jag nästan spricker! Det är nämligen en kompis till mig, Fia, som ska ha sin 25-årsfest i en lokal i Uppsala (hon bor där). Vi kommer bli ungefär 80 personer och det är utlovat en ovanligt stor födelsedagstårta, bubbel, roliga lekar och massa annat kul. Tycker det är så roligt att hon har ordnat med en sådan kul fest! Liksom, födelsedagar är väl till för att firas ordentligt? Varför inte slå på stort?

Vi har några gemensamma kompisar men annars kommer det vara väldigt mycket nytt folk som jag inte har träffat tidigare. Det ska också bli roligt! Jag kommer såklart sova kvar i Uppsala och sen har jag lovat Fia att hjälpa henne städa i festlokalen dagen efter.

Tjoho vad kul det ska bli!

PS. En sån här tårta vore ju inte fel. DS.

 

March 16, 2015Permalink