Haha kort och koncist

Jag såg att mina rubriker har vart riktigt enformiga de två senaste inläggen. Haha, ber om ursäkt för det! Jag pratade med Christoffer om att flytta till Götet och han bara tittade på mig som om att jag var knäpp så jag tar det som ett nej. Inte för att jag förväntat mig att få ett ja ändå men ändå! Älskar huset!!

Nåja, även om han hade sagt ja hade vi inte kunnat flytta. Och det på grund av mängder av anledningar. Först och främst för att det kostade över 6 mille. Vi har inga jobb där nere. Vi är definitivt inte goa och glada haha!

Nu bor vi ju i en hyresrätt och jag är osäker på om vi någonsin kommer att spara ihop så mycket pengar till att kunna köpa. Vi spenderar alltid mer än vad vi lyckas spara, det har hänt mer än en gång att vi behöver smsa lån för att kunna klara oss. Men nu har vi börjat bättra oss, vi har inte behövt ta ett lån sen i höstas så det känns bra. Det värsta är dock att det snart är sommar och jag vet att vi kommer att vilja resa någonstans så. Hoppas vi hinner spara ihop tillräckligt mycket pengar! Åh vad jag önskar att jag var rik!

Vi har i och för sig inte bestämt att vi ska åka någonstans så det är ingen panik. WHATEVER TURNS YOU ON!

May 28, 2014Permalink