AW med tjejerna!

I går kväll mötte jag upp Fanny och Tuva för en riktigt välbehövlig after-work (ja, en söndag, vissa jobbar faktiskt på helgerna också!). Det var så himla länge sen jag träffade de här fina pärlorna så kvällen blev lite längre än planerat. Idag är jag ruskigt trött, men det var lätt värt det! Mitt mående idag är bara smällar man får ta ibland. Vi bestämde faktiskt att vi ska ses minst två gånger i månaden nu, så det faktiskt inte blir så sällan som det är nu. Tuva ska till och med flytta fån stan, så vi kommer inte direkt springa på varandra på Ica längre. Tråkigt, men kul för henne. Hon och hennes kille har fått fatt i deras drömhus som de ska renovera upp. Hon var dock orolig för ekonomin, då de antagligen behövde ta ett litet lån i början, men de båda har anmärkningar sedan de var unga och dumma och inte betalade mobilräkningarna. Jag tipsade om att man faktiskt kan låna även med anmärkning. Vi får se hur det går för dem. Jag anmälde mig i alla fall frivillig att hjälpa till med renoveringen, det är ju faktiskt en av mina drömmar också, att köpa något av ett ruckel och sen fixa till det till ens drömhus. Åh, nu vill jag köpa ett hus! Christopher? Haha! Nä, det kommer nog inte hända på en stund, va? Jag får nöja mig med att pilla med lägenheten jag har. Funderar faktiskt på att göra någon förändring. Typ måla om? Just nu ligger Adolf och tittar på mig med en blick jag inte tycker om. Ibland ger katter så dömande blickar.

June 22, 2015Permalink